تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1524
بازدید ماه : 2651
بازدید کل : 167987
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
گزارش گروه ویتره و رتین از بیست و سومین کنگره بین المللی سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"بیست و سومین کنگره بین المللی سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران امسال از تاریخ 9-6 آبان ماه 92 برگزار گردید.یکی از نقاط قوت کنگره امسال شرکت سخنرانان بنام در رشته ویتره و رتین از کشورهای اروپایی و آمریکا و همچنین اساتید بنام این رشته از ایران بود. از اساتید خارجی دکتر Bernstein دکتر Vitale و دکتر Sadda بودند که سخنرانی های جالبی در رشته های تصویر برداری ته چشم و بیماریهای دژنراتیو و ژنتیکی شبکیه و همچنین بیماریهای عروقی شبکیه ارائه کردند.دکتر Sadda که در زمینه تصویربرداری ته چشم از اساتید شناخته شده و بنام هستند که سخنرانی های خوبی در روزsubspecialty day در مورد تصویربرداری ته چشم و همچنین معرفی و نحوه درمان بیماران جالبی شامل آرتریت تاکایاسو ماکولوپاتی ناشی از ویروس کوکساکی، بیماری گوشه و کوریو رتینیت کریپتوکوکال ارائه کردند.دکتر vitale که عمده فعالیتش در زمینه یووئیت می باشد سخنرانی های خوبی در زمینه آنژیوگرافی فلورسئین در یووئیت و طریقه درمان CME مقاوم به درمان در بیماران مبتلا به یووئیت و ویترکتومی در درمان یووئیت و ارائه مورد جالب از سندرومsusac ارائه کردند.دکتر Bernstein که در زمینه translational ophthalmology تحقیقات خوبی دارند، سخنرانی هایی در موردneuroprotection برایAMD تلانژکتازی ماکولا و اپتوژنتیک ارائه کردند. در انتهای روز هم میزگرد Panel discussion بود که نکاتی در زمینه ویترکتومی و بیماریهای سوراخ ماکولا و macular pucker و مسائل controversy در این زمینه مثلpositioning بعد از عمل یا رنگ کردن غشا روی شبکیه یا ILM. با شرکت دکتر Saddaو دکتر vitale و دکتر سمیعی و دکتر سهیلیان ارائه گردید. دکتر سمیعی هم که از اساتید بنام ایرانی ویتره و رتین و ساکن در آمریکا هستند سخنرانیهای جالبی در زمینه تازه های درمانی AMD و ویترئولیزفارماکولوژیک و approach جراحی به vitreoretinal interface و معرفی یک مورد علائم چشمی AIDS ارائه کردند.دکتر نادر شیبانی که در زمینه علوم پایه فعالیت دارند. سخنرانی هایی در مورد رابطه ترومبوسپوندینI و نوع اگزوداتیوAMD و درمانهای جدید AMD ارائه کردند. بقیه سخنرانان این روز که همگی از اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاههای کشور بودند سخنرانی های خوبی در مورد بیماریهای شایع و بحث برانگیز ویتره و رتین ارائه کردند. بطور خلاصه مباحث مطرح شده در روز Subspecialty Day شامل: روشهای Imaging شبکیه· / تازه های اختلالات ماکولا· / بیماریهای دژنراتیوشبکیه و روشهای رژنراسیون آن· / تازه های جراحی ویتره و رتین· نهایتاً معرفی موارد بحث برانگیز شبکیه
*در روز اول کنگره (سه شنبه 7/8/92) دو سخنرانی جالب در قسمت سخنرانی های Keynote توسط دکتر شیبانی و دکتر Sadda ارائه شد. دکتر شیبانی در مورد نقش ترومبوسپونوینI در ملانوم یووه اطلاعاتی ارائه کردند و سپس دکترsadda در مورد تازه های درمان بیماریهای عروقی شبکیه سخنرانی جالبی داشتند. در این روز همچنین یک سمپوزیوم در مورد توجهات شبکیه قبل و بعد از عمل برای جراحان anterior segment ارائه شد. در این سمپوزیوم اندیکاسیون درمان دژنراسیون های محیطی ویتره و رتین در جراحی های سکمان قدامی، مسئله CME و درمان آن ، علل دید کم بعد از عمل های سگمان قدامی ناشی از بیماریهای ماکولا مثل macular hole و ERM توکسی سیتی ناشی از نور میکروسکوپ، جراحی کاتاراکت درزمان و جود AMD ونکات مورد توجه در جراحی کاتاراکت در بیماران دیابتی و نهایتاً راههای پیشگیری و درمان اندوفتالمیت بعد از عمل سخنرانیهای جالبی توسط همکاران داخلی متخصص شبکیه ارائه گردید.در این روز3 کارگاه در مورد نکات مهم در تزریقات داخل ویتره، نحوه برخورد با تومورهای داخل چشمی و نهایتا معرفی موارد آنژیوگرافی با فلورسئین و ICG ارائه شد. یکی از جلسات مقالات آزاد ویتره و رتین نیز در این روز ارائه شد.در روز دوم کنگره (چهارشنبه 8/8/92) در قسمت سخنرانی های Keynote یک سخنرانی توسط دکتر Bernstein در مورد تداخلات تغذیه ای در پیشگیری از AMD در عصر نتایج مطالعه AREDS2 ارائه شد. در این روز همچنینً یک سمپوزیوم در مورد تصویربرداری شبکیه برای چشم پزشکان عمومی که در آن بیشتر در مورد تفسیر OCT ته چشم و نکات مهم آن و یک کارگاه علمی در مورد OCT و نحوه تفسیر یافته های آن در بیماریهای شایع ته چشم به صورت معرفی موارد جالب ارائه گردید.
*دومین جلسه ارائه مقالات آزاد شبکیه هم در این روز برگزار شد.در روز پنج شنبه (9/8/92) و روز سوم کنگره و آخرین روز کنگره در قسمت سخنرانی های Keynote دو سخنرانی توسط دکتر سمیعی و دکتر vitale ارائه شد. دکتر سمیعی سخنرانی جالبی در مورد نحوه انتقال دارو به داخل چشم در درمان اختلالات ودکتر Vitale در مورد یووئیت بچه ها داشتند.در این روز مجدداً یک سمپوزیوم در مورد نحوه برخورد با بیماریهای شایع ماکولا به صورت panel discussion برگزار شد. در این سمپوزیوم در مورد ادم ماکولا در یووئیت و ادم ماکولا در بیماریهای انسدادی وریدی شبکیه و نوع اگزوداتیو AMD وCSCR وادم دیابتی ماکولا، ماکولوپاتی ناشی از کشش ویتره و CME بعد از عمل و سوراخ ماکولا نکات جالبی توسط همکاران متخصص ویتره و رتین ارائه شد. در این روز همچنین 3 کارگاه علمی در مورد اندوفتالمیت بعد از جراحی کاتاراکت و استفاده از سونوگرافی در بیماریهای ویتره و رتین و نحوه برخورد با بیماران یووئیتی برگزار شد.در کنار سمپوزیوم ها و کارگاهها و ارائه مقالات آزاد در طی روزهای کنگره مباحث جالبی در مورد بیماریهای شایع و چالش برانگیز ویتره و رتین در هنگام صرف صبحانه Breakfast meeting در طی سه روز کنگره توسط همکاران اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور ارائه گردید.
نظرات شما عزیزان: